SUSHI DOREMI

SUSHI DOREMI Verse, gezonde sushi met een snelle bezorging!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3439 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Doremi. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 23:11 Het was echt NIET lekker. Heb letterlijk alles in de prullenbak gegooid. Het smaakte naar rijst met rauwe wortel. WORTEL
25 mei 2022 om 18:10 Lekker gegeten goeie sushi top!!!
13 mei 2022 om 20:23 Voor een sushi menu voor 2 personen. kregen we 1 soja. Bij opmerking aan gegeven geen gember toe te voegen, kregen we er wel bij. Gevraagd voor stokjes, voor mensen die niet met stokjes kunnen eten. Dat zat er niet bij. Opmerkingen worden dus niet g
13 mei 2022 om 10:49 Heerlijke sashimi
12 mei 2022 om 20:31 Goede en verse sushi, ik heb heerlijk gegeten.
10 mei 2022 om 20:38 Helaas slechte sushi, de bladen waren taai, ik moest oppassen dat ik er niet in verslikte zo erg. Verder nog een pokebowl gehad. Die is niet met veel aandacht bereid. Voor de tweede keer een slechte ervaring met Doremi. Voor ons helaas nooit weer.
9 mei 2022 om 20:31 Was top. Prima sushi en lekker vers.
8 mei 2022 om 23:20 Bezorger was vriendelijk, alleen duurdechet herl lang voordat t eten er was. Eten is heerlijk. Had gevraagd of bezorger wilde opbellen ipv aanbellen ivm slapend kind. Hij heeft zelfs zijn scooter verder weg gezet en netjes opgebeld...
8 mei 2022 om 18:40 Meerdere malen besteld in het verleden, altijd goed eten! Echter vandaag viel het ons best tegen, pasteitjes koud en klef door plastic tasje, tonijn leek oud en over het algemeen weinig smaak, jammer!
29 apr 2022 om 23:12 Sushi was lekker vers en binnen gestelde tijd bezorgd.